KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA

Ekostandarts tehnoloģijas, SIA

Izstāžu komplekss Rāmava, Izstāžu iela 11, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-1076
(+371) 67473706
(+371) 26399540
(+371) 29258588
(+371) 67473706
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung
EkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus. Notekūdeņu problēmas tika atrisinātas gan privātmājās, sabiedriskajās un ēdināšanas iestādēs, viesnīcās, kempingos, tāpat arī tika veikti darbi jau esošu, tehniski un morāli novecojušu pašvaldību attīrīšanas iekārtu rekonstrukcijās. Kāpēc izvēlēties EkoStandarts Tehnoloģijas ražotās iekārtas: Ražotas un sertificēts Latvijā. Augsta attīrītā ūdens kvalitāte, atbilst LR un ES normatīvu aktiem, ko var novadīt atklātās ūdenstilpnēs, vai infiltrēt gruntī. Darbības procesā nav nepatīkamu smaku un trokšņa. Droša un vienkārša darbība, pakļauta arī mainīgām slodzēm Augstākā konstrukcijas izturība, kas spējīga pretoties augstiem gruntsūdeņiem. Zemas ekspluatācijas izmaksas un vienkārša apkalpošana Tiek piedāvāts pilns apkalpošanas serviss, kas neierobežo garantijas laiku. Individuāla pieeja un katram klientam. EkoStandarts Tehnologijas nes atbildību par katru uzstādīto iekārtu.
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAnlagen für biologische Reinigung der Abflußgewässer Wasserversorgung und Kanalistaion mehr Details   Fettfänger    Öl-,Erdölabteiler    Regenwassersammlung, Entwässerung    Reinigungs-und Sammelsysteme fürs Regenwasser DRAIN MAX    Infiltrationssysteme DRAIN MAX:Handel    Ausbau der Infiltrationsgeländer    Reinigungsanlagen für Abwässer Projektēšana Bauwesen Kompressoren Abwasserbelüfter,Luftsauger
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 54648
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 392061


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Dārziņi, Pferdehof
Dārziņi, PferdehofZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Hidrolats, SIA, Metallbearbeitung
Hidrolats, SIA, MetallbearbeitungRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
ESELO, Zentrallager
ESELO, ZentrallagerSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Kandava, Hotel
Kandava, HotelLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Pagalmiņi, Landgut
Pagalmiņi, LandgutNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Visi banneri