KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Pet city Candera klīnika, tierklinik

Pet city Candera klīnika, tierklinik

Fridriha Candera iela 4, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 67500494
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortVeterinärkliniken, ServiceDiennakts veterinārās klīnikasVeterinārās izziņasTierärtze, VeterinärgehilfeDzīvnieku stacionārsRöntgen für Tiere   Rentgens ar kontrastvielu   Rentgens ar bārija sulfātu   Kontrasta rentgenoloģiskā izmeklēšana   Digitālais rentgens   Rentgenoloģiskās konsultācijasVeterinärchirurgie, tierärztliche Operationen   Knochenchirurgie bei Tieren   Acs plakstiņu korekcijas   Kosmētiskās operācijas   Acs brūču šūšana   Neiroloģiskās operācijas    Onkoloģiskās operācijas   Reproduktīvo orgānu operācijas       Sterilisation, Kastration von Tieren      Ķeizargrieziens kaķenei      Piometras operācijas      Ķeizargrieziens kucei   Skābekļa terapija   Specializācija oftalmoloģijā   Diagnose und Behandlung von Hautpilzen   Kompjūtertomogrāfija   Ārzemju speciālistu konsultācijas   Oftalmoloģija   Endoskopija   UroloģijaĀrzemju laboratoriju pakalpojumiVeterinārā terapijaImpfung von Tieren   Komplexer Impfstoff für Katzen   Komplexer Impfstoff für Hunde   Komplexer Impfstoff für Hunde   Vakcinācija kucēniem, kaķēniem   Vakcīna pret dermatomikozēm (kailo ēdi)   Vakcīna pret trakumsērgu   Impfung von KaninchenZobu slimību ārstēšana   Zahnsteinentfernung mit UltraschalltierenMikrochips für TiereFriseursalone für TiereVeterinärapotheken   Futter der Tiere   Profesionālā dzīvnieku barība   Veterināro medikamentu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība   Ārstnieciskā dzīvnieku barība   Tierarzneimittel für TiereVeterināra mājas vizītesSadarbība ar dzīvnieku patversmi un viesnīcuAusstellung und Ausführung von VeterinärdokumentenŽetoni mājdzīvniekiemGefrierschrank für LeichenschauhausVeterinärmanipulationenDzīvnieku eitanāzija
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 62049
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1826814
View in catalog : Veterinärkliniken, Service


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Švinkates, Gasthaus
Švinkates, GasthausViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Rīgas 3. arodskola, Gasthaus
Rīgas 3. arodskola, GasthausViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Mārcienas muiža, SPA hotel
Mārcienas muiža, SPA hotelMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Kandava, Hotel
Kandava, HotelLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Visi banneri