Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lakta, metālapstrāde

Lakta, metālapstrāde

Mežkalpi, Ropaži, Ropažu novads, Latvija, LV-2135
(+371) 67918677
(+371) 29459776
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Firmas Lakta aizsākumi meklējami nelielā smēdē nomaļas lauku sētas kūts piebūvē. Firma Lakta kā uzņēmums savu darbību uzsāka 1993. gadā. Kopš tās darbības sākuma, tā ir mainījusi savu atrašanās vietu uz palielu darbnīcu un ir izaugusi par stabilu, konkurētspējīgu uzņēmumu, kas piedāvā saviem klientiem kvalitāti, laikā izpildītu darbu, saprātīgas cenas. Strādājam ar dažādiem materiāliem, tehniku, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana, radot dažādus efektus, piemēram, vecuma, nodiluma, apsūbējuma, rūsas iespaidu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla kalumi Metālapstrāde Skatīt vairāk   Prezentreklāma    Metāla kalumi Skatīt vairāk      Metāla kāpnes Skatīt vairāk      Kāpņu margas Skatīt vairāk      Balkonu margas Skatīt vairāk      Kalti metāla svečturi Skatīt vairāk      Metāla dizains Skatīt vairāk      Vēja rādītāji       Interjera elementi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 89532
Meklēšanas rezultātos parādīts : 424993


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Visi banneri