Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Granda, galdniecība

Granda, galdniecība

Ailes, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 29268692
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Firmas Granda ir uzņēmums, kas veic dažādus galdniecības darbus. Darbības virzieni: * kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; * mēbeļu izgatavošana; * ozolkoka alus mucas; * pirts kubli un karstie kubli; * koka vannas Firmas darbība vērsta uz individuālu klientu apkalpošanu. Cenšamies un parasti arī kopīgi ar klientu atrodam labāko iespējamo variantu, cenas, dizaina un piemērotāko materiālu jomā..
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGaldniecība, galdnieku darbi Mēbeles un interjers Skatīt vairāk   Iebūvētie skapji Skatīt vairāk   Dārza mēbeles    Iebūvētās mēbeles    Virtuves mēbeles Skatīt vairākKāpnes, trepes Skatīt vairāk   Koka kāpnes Skatīt vairāk   Kāpņu izgatavošana un uzstādīšana Kubli, baļļas, izgatavošana Skatīt vairākVannas Skatīt vairākOzolkoka alus mucas (Koka mucas, muciņas) Skatīt vairākDurvis Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 78929
Meklēšanas rezultātos parādīts : 611730

URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Visi banneri