Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aivars-K, akmens apstrāde

Aivars-K, akmens apstrāde

Saulrītu iela 13, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64127461
(+371) 26410255 - kapakmeņi, kapuvietu ierīkošana
(+371) 64134516 - oriģinālas dāvanas
Pirmdiena -
Otrdiena09:00 - 17:00
Trešdiena09:00 - 17:00
Ceturdiena09:00 - 17:00
Piektdiena09:00 - 17:00
Sestdiena09:00 - 17:00
Svētdiena09:00 - 17:00
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Akmens meistara rokās pārvēršas dzīvē pielietojamās lietās: kapu pieminekļos, plāksnītēs, apmalēs, pakāpienos un citos akmens izstrādājumos. Mūsu kopīgā darba rezultātā vienkāršs akmens pārtop dekoratīvā skulptūrā. Katram klientam pilnīgi individuāla pieeja ar oriģinālām idejām un risinājumiem. Sniedzam konsultācijas par kapu vietu iekārtošanu, kā arī akmeņu pielietošanu ainavā un interjerā. Veiksmīgu Jūsu ideju realizāciju! Ar cieņu, "Aivars-K"
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairākAkmens skulptūras,orģinālas dāvanas (Dārza skulptūras un vides objekti) Skatīt vairākAkmens un metāla interjera elementi Skatīt vairākAkmens soli un galdi Skatīt vairākAkmens kāpnes Skatīt vairākPastkastītes Skatīt vairākStrūklakas Skatīt vairākGaismas ķermeņi Skatīt vairāk   Skulpturāli kapu pieminekļi Skatīt vairākLaukakmeņu pieminekļi (Dabīgu akmeņu kapu pieminekļi) Skatīt vairākKapu pieminekļi no zāģētām akmens plāksnēm Skatīt vairākAkmens apstrāde Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 106263
Meklēšanas rezultātos parādīts : 491771

Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Visi banneri