Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
NEO, koka mājiņas

NEO, koka mājiņas

Daugavgrīvas iela 45, Rīga, Latvija, LV-1007
(+371) 29163445
 
VissPiedāvājumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Visi banneri