Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Talsu pilsētas sociālās palīdzības dienests

Kareivju iela 7, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201
(+371) 63232127
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSociālā aprūpe, palīdzība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7653
Meklēšanas rezultātos parādīts : 36483
Skatīt arī katalogā : Sociālā aprūpe, palīdzība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Visi banneri