Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

VPL Industriāla optika SIA

Lēdurgas iela 5, Rīga, Latvija, LV-1034
(+371) 67392235
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresOptika, brilles

Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Visi banneri