Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Miķeļbāka, kempings

Miķeļbāka, kempings

Kempings Miķeļbāka, Miķeļtornis, Tārgales pagasts, Ventspils novads, Latvija, LV-3601
(+371) 27884438
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Kempinga teritorijā ir kopā 98 gultas vietas, 2 labiekārtotas kotedžas, 1-divvietīga mājiņa, 10-piecvietīgas kempinga mājas, 6 labiekārtotas brīvdienu mājas, 1000 telšu vietas, 50 labiekārtotas treileru vietas ar elektrības pieslēgumu, wc, dušas, ugunskura vietas, malka un dārza galdi, grili, volejbola laukums, futbola laukums, bērnu laukums, automašīnu stāvvieta. Pēc pieprasījuma, piedāvāsim jums arī zirgu izjādes.
Mūsu kafejnīcā varēsiet paēst, kā arī baudīt izlejamo alu un citus dzērienus.
Uzziniet vairāk: www.mikelbaka.lv
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie jūras Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Treileru pieslēgums15 € Skatīt vairāk   Telšu vietas3 - 5 € Skatīt vairāk   Ģimenes māja Nr.1 (Brīvdienu mājas)85 € Skatīt vairāk   Ģimenes māja Nr.2 (Brīvdienu mājas)75 € Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairāk      Kempinga servisa ēka Skatīt vairāk      2-vietīgas mājiņas35 € Skatīt vairāk      4-vietīgas mājiņas35 € Skatīt vairākIzbraucieni pa Irbes upi Kafejnīcas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 136245
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1634693

Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Visi banneri