Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
P. Čerņavska keramikas māja

P. Čerņavska keramikas māja

Talsu iela 21, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV-5301
(+371) 29429630 - Raivo Andersons (lat, rus, eng)
(+371) 29879412 - Jāzeps Caics (lat, rus)
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Cienījamais P.Čerņavska keramikas mājas apmeklētāj!

Tev ir iespēja:

• izstāžu zālē iepazīties ar Preiļu vēstures un lietišķās mākslas muzeja jaunizveidoto ekspozīciju "Mūžs virpas apļots", veltītu Silajāņu keramikas meistaram Polikarpam Čerņavskim,
• darbnīcā vērot, kā uz podnieka virpas top vāze,
• izmēģināt savu roku virpošanas mākslā (darbiņu var paņemt līdzi vai saņemt vēlāk pa pastu apdedzinātu),
• iegādāties suvenīrus, dekoratīvo keramiku un saimniecības traukus,
• veikt pasūtījumu (saņemt var personiski vai ar kurjerpasta starpniecību),
• atraktīvā veidā pavadīt laiku, svinot dzimšanas dienu, kāzas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMāla ceļš (Ekskursijas) Polikarpa Čerņavska izstāžu zāle Skatīt vairākPodnieka darbnīca Skatīt vairāk   Tūristu grupu uzņemšana Skatīt vairāk   Ekskursijas skolēniem Skatīt vairāk   Kāzu viesu uzņemšana Skatīt vairāk   Korporatīvie pasākumi, organizēšana Cepļa atvēršana Latgales keramika Skatīt vairāk   Vāzes Skatīt vairāk   Krūzes un kausi Skatīt vairāk   Šķīvji Skatīt vairāk   Svečturi Skatīt vairāk   Svilpaunieki Skatīt vairākServīzes Skatīt vairākSaimniecības trauki Skatīt vairāk   Podi Skatīt vairāk   Tējkannas Skatīt vairāk   Bļodas Skatīt vairāk   Puķu podi Skatīt vairākKāzu aksesuāri Skatīt vairākZiemassvētku dāvanas Skatīt vairākSuvenīri Skatīt vairākNeolīta motīvi Skatīt vairākBaltu raksti Preiļu keramika Podnieki un keramiķi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 80474
Meklēšanas rezultātos parādīts : 460218

VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Visi banneri