Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts

Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts

Daugavpils iela 21, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV-5301
(+371) 26423837
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Brīnuma meklējumos piedāvājam doties uz mazo pilsētiņu Preiļi, kur starp Daugavpils ielu un Raiņa bulvāri jūs nonāksiet pasakainā karalistē.

Karaliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts.

Miniatūrpilis

Pils miniatūrā - grezni tornīši, tiltiņi, ūdensdzirnavas - šī mazā karaļvalsts grezno mājas pagalmu, piesaistot tūristu uzmanību.

Pils nav atdarinājums, tā ir autores fantāzijas un roku darba rezultāts, veidots no dabiskā laukakmens.

Īpaši romantiska noskaņa tiek radīta tumšajās vakara stundās, kad katra pils lodziņā iedegas gaisma. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.

Karaļa garderobe

Gribat iejusties karaļa galma personāžu lomās? Mēs palīdzēsim jums realizēt iecerēto.

Ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi.

Atbilstoši aksesuāri, parūkas, platmales, cimdi, špagas, mūzikas instrumenti palīdzēs jums pārtapt prinčos un princesēs, galma dāmās, musketieros un kurtizānēs, bet neliela Preiļu karalistes dekorācija un miniatūrpilts majas pagalmā kļūs par lielisku fonu fotosesijai.

PĀRĢĒRBŠANĀS IZMAKSAS viens tērps 5.00 EUR,bāreņiem,bāreņu nama bērniem,invalīdiem(ratiņ krēslos) bezmaksas

LEĻLU GALERIJA 3.00 EUR ,pensionāriem un skolniekiem līdz 16gadu vecumam-2 euro, 1. un 2. grupas invalīdiem (uzrādot aplicību) un bērniem līdz 7 gadu vecumam - BEZMAKSAS!

Leļlu galerija

Apskatāmas vairāk kā 170 darbi.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma apskates objekti Muzeji Mākslas saloni un galerijas Suvenīri Lelles Leļļu izgatavošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 25306
Meklēšanas rezultātos parādīts : 212611

Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Visi banneri