Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rasu Dārzniecība, SIA

Rasu Dārzniecība, SIA

Rasas, Birzgales pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5033
(+371) 20384803
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm.

Uzņēmuma vecums ir neliels, bet personīgā pieredze dārzkopības nozarē jau 15 gadi.

Ņemot vērā , ka pagaidām audzētavai 2. gadiņi, tad nu priekš trešās sezonas cenšamies maksimāli paplašināt sortimentu.

Pie mums noteikti varēsiet atrast ar ko palutināt savu dārzu un savu dvēseli.

Nepieciešamības gadījumā konsultēsim, palīdzēsim piemeklēt Jums nepieciešamos augus. 

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDārzniecības    Puķu stādi Skatīt vairāk      Ziemcietes Skatīt vairāk      Vasaras puķes Skatīt vairāk      Ziedi iekaramos podos Skatīt vairāk      Ziedi podos Skatīt vairāk      Graudzāles Skatīt vairāk      Atraitnītes Skatīt vairāk      Akmensdārzu augi Skatīt vairāk      Augi kapu apstādījumiem Skatīt vairāk      Dobju puķes Skatīt vairāk      Dekoratīvie āra augi Skatīt vairāk   Dārzeņu stādi Skatīt vairāk      Kāpostu stādi Skatīt vairāk      Salātu stādi       Garšaugu un Zaļumu Stādi Skatīt vairāk         Bazilika stādi Skatīt vairāk         Sakņu selerijas stādi Skatīt vairāk         Piparmētru stādi Skatīt vairāk         Rozmarīna stādi Skatīt vairāk         Ārstniecības salvijas stādi Skatīt vairāk      Garšaugi Skatīt vairāk      Tomātu stādi Skatīt vairāk      Gurķu stādi Skatīt vairāk      Paprikas stādi Skatīt vairāk      Čilī stādi Skatīt vairāk      Baklažānu stādi Skatīt vairāk      Ķirbju stādi Skatīt vairāk      Kabaču stādi Skatīt vairāk      Patisonu stādi Skatīt vairāk      Arbūzu stādi Skatīt vairāk      Meloņu stādi       Zemeņu stādi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 862
Meklēšanas rezultātos parādīts : 3003


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Visi banneri