Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Logu Plēves, SIA

Logu Plēves, SIA

Patversmes iela 10, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 27525757
Juridiskais nosaukums : Logu Plēves, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203340227
Juridiskā adrese : Sarkandaugavas iela 11 - 21, Rīga, LV-1005
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Komanda Logu Plēves SIA ir viena no tonēšanas biznesa līderēm Latvijā. Mēs esam Latvijas tirgū vairāk nekā 15 gadus. Strādājam tikai ar augstas kvalitātes profesionāliem materiāliem, kurus ražo ASV, Vācija un Dienvidkoreja.

Uzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi, neatkarīgi no apjoma un termiņiem!

Kā mēs strādājam?

Mūsu speciālisti ir profesionāļi savā jomā, veiks darbu kvalitatīvi, akurāti un precīzi, netraucējot Jūsu darbu un neradot problēmas. Veiks mērījumus, konsultācijas un cenu piedāvājumu bez maksas.

Aptuvenais plēves uzstādīšanas apjoms vienā dienā ir no 20 – 50 m2, atkarībā no plēves veida un darba apstākļiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAizsargplēves stikliem un logiem    Stiklu tonēšana    Logu plēves,Līmplēves logiem, stikliem (Plēves stikliem un logiem)no 17 €    Vizuālā reklāma Skatīt vairāk   Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi    Dekoratīvās plēves    Drošības plēves stikliem, logiem    Plēves dizainam un interjeram    Matētas plēves stikliem Skatīt vairāk   Enerģijas taupīšanas plēves logiem Skatīt vairāk   Saules staru aizturošās plēves, aizsargplēves pret saules stariem Skatīt vairāk   Logu un stiklu tonēšana, aplīmēšana ar plēvēm    Plēvju līmēšana, uzstādīšana logiem, stiklam    Plēvju noņemšana no logiem, stikliem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8611
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26130


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Visi banneri