Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
H4y Interior, SIA

H4y Interior, SIA

Katlakalna iela 6d, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 26623522
Juridiskais nosaukums : Home4you
Reģistrācijas numurs : 52103079791
Juridiskā adrese : Katlakalna iela 6d, Rīga, LV-1073
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti
Apraksts

Home4you - 100% Igaunijā izveidota un starptautiski atzīta interjera priekšmetu un mēbeļu veikalu preču zīme. Home4you galvenā priekšrocība ir plaša, unikālu un kvalitatīvu mēbeļu kolekciju piedāvājumi, kā arī bezmaksas transporta pakalpojumi iegādājoties preces Home4you interneta veikalā. Home4you klāstā ir ietvertas mēbeles no koka visdažādākajos stilos un toņos, aizraujoši un unikāli interjera elementi un priekšmeti, augstas kvalitātes dārza mēbeles, biroja ergonomiskie krēsli. Home4you misija ir bagātināt mēbeļu tirgu, un radīt unikālas mēbeļu kolekcijas. Home4you veikala filiāles ir katrā lielākajā Igaunijas pilsētā. Latvijā ir atvērts salons un interneta veikals, lai nesteidzīgi un pārdomāti savām vajadzībam izvēlētos sev tīkamās mājlietas. 

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesistabas mēbeles Skatīt vairāk   Dīvāni Skatīt vairāk      Stūra dīvāni Skatīt vairāk      Atpūtas krēsli Skatīt vairāk      Kumodes Skatīt vairāk      TV galdiņi, TV paliktņi Skatīt vairākĒdamistabas mēbeles Skatīt vairāk   Ēdamistabas, virtuves krēsli Skatīt vairāk   Ēdamgaldi Skatīt vairāk   Virtuves galdi    Bāra galdi    Bāra krēsli Skatīt vairākBiroja mēbeles Virtuves mēbeles Gultas Skatīt vairāk   Divvietīgas gultas Krēsli Skatīt vairāk   Biroja krēsli Skatīt vairāk   Datorkrēsli Skatīt vairāk   Bērnu krēsli    Salokāmie krēsli    Pufi    Sēžammaisi Plaukti Drēbju pakaramie Galdi    Biroja galdi    Rakstāmgaldi Skatīt vairāk   Saliekami galdi    Žurnālu galdiņi, kafijas galdiņi Skatīt vairākPītas mēbeles Tekstila izstrādājumi    Spilveni    Galdauti, galdu pārklāji    Paklāji Skatīt vairākDārza mēbeles Skatīt vairāk   Nojumes Skatīt vairāk   Saulessargi Skatīt vairāk   Dārza interjera elementi    Dekoratīvie žogi    Batuti, batutu tirdzniecība Skatīt vairākŠūpuļkrēsli Sveces Apgaismojums, apgaismes tehnika Skatīt vairāk   Lampas       Galda lampas       Stāvlampas, grīdas lampas Mākslīgie ziedi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16319
Meklēšanas rezultātos parādīts : 394758

Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Visi banneri