Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dalss & Co

Dalss & Co

Pupuķu iela 13, Rīga, Latvija, LV-1076
(+371) 29110006
Juridiskais nosaukums : Dalss & Co SIA
Reģistrācijas numurs : 40003841173
Juridiskā adrese : Pupuķu iela 13, Rīga, LV-1076
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Interneta veikals "dalss.eu"

Iepirkšanās kas atņem daudz laika aizgājusi pagātnē. Šodien jūs varat iegadāties nepieciešamās preces neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals ”dalss.eu” ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam.

Aicinām jūs apmeklēt ērtas un izdevīgas tiešsaistes iepirkšanās zonu:

  • Liela izvēle mājas un dārzam precēm;
  • Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma; preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas;
  • Pievērsiet uzmanību tekošajām akcijām un jaunumiem. Ja vēlaties saņemt informāciju par jaunu preci, akcijām, atlaidēm, lūdzu, parakstīties - Ziņas tavā e-pastā. Vai seko mums Facebook.
  • Saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas. Visa prece ir uz vietas, ja nav norādits savādāk (sezonas iepriekšpārdošana, piegāde 2x mēnesī, uz pasūtījumu utt.).

Dekoratīvo stādu audzētava ''Pupuķi''

  • Augļu, skuju, lapu koki un krūmi
  • Reti un ekskluzīvi augi
  • Bonsai
  • Ziemcietes
  • Graudzales
  • Laistīšanas sistēmas
  • Dārza apmales
  • Dekorācijas
  • Ainavu arhitektūra un dizains
  • Dārzu un apstādījumu projektēšana, ierīkošana, apkalpošana
  • Zāliena ierīkošana, apkalpošana
  • Koku un krūmu vainagu formēšana, veidošana, kopšana
  • Topiāriju veidošana
  • Izbraukuma konsultācijas

Visa prece atrodas uz vietas, ja nav norādits savādāk (sezonas iepriekšpārdošana, piegāde 2x mēnesī, uz pasūtījumu utt.)

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali    Preces mājai un saimniecībai       Gultas veļa Skatīt vairāk         Palagi Skatīt vairāk         Segas Skatīt vairāk         Spilveni Skatīt vairāk      Dvieļi Skatīt vairāk      Pledi       Galdauti, galdu pārklāji       Sedziņas Skatīt vairāk      Aizkari Skatīt vairāk      Paklāji       Trauki, virtuves piederumi          Pannas          Metāla trauki          Virtuves katli          Pārtikas konteineri       Kokgriezumi       Apģērbi, Apavi, Aksesuāri          Apģērbi       Ziemassvētku un Jaunā gada preces          Virtenes       Lāzera projektori    Dārzs un sēta       Agrotekstils       Celiņi       Puķu stādi Skatīt vairāk         Puķu sīpoli, sīpoliņi Skatīt vairāk         Rožu stādi          Puķu gumi Skatīt vairāk         Ziemcietes Skatīt vairāk         Hortenzijas       Graudzāles       Sakneņi       Skuju koki       Lapu koki un krūmi       Augļu koku stādi Skatīt vairāk      Bonsai koki       Dārza apmales       Dekoratīvie akmeņi       Mizu mulča       Kastes un kastītes       Putnu būri, barotavas       Pinumi       Dārza mēbeles       Mēslojums       Garšaugi       Sēnes          Sēņu micēlijs    Auto preces    Pārtika
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 29750
Meklēšanas rezultātos parādīts : 666072

Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Visi banneri