Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rojas rodes, brīvdienu māja

Rojas rodes, brīvdienu māja

Plūdoņa iela 12, Roja, Rojas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3264
(+371) 29551953
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

- Brīvdienu mājā var dzīvot viens vai divi viesi.

- Papildus var izmitināt vēl vienu vai divus cilvēkus.

- Viesi tiek laipni gaidīti visos gadalaikos. Telpās ir apsildāmā grīda, un viesi siltumu var regulēt paši.

- Rojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju.

- Rojas Rodēs ir dzīvojamā guļamistaba, virtuve, dušas telpa un atsevišķa tualete.

Dzīvojamajā guļamistabā - divguļamā gulta ar Dormeo gultas piederumiem, pusotrvietīgs saliekamais dīvāns, skapis, platekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas pieslēgumu, CD atskaņotājs un kvalitatīva akustiskā sistēma.

Virtuvē - ietilpīgs ledusskapis ar nelielu saldētavu, infrasarkano staru divriņķu plīts ar atbilstošiem ēdienu gatavošanas traukiem, keramiskā izlietne, mikroviļņu krāsns, tosteris, elektriskā tējkanna, dažādi trauki un galda piederumi, galds un četras ērtas oriģināla dizaina taburetes.Tualetē - bidē duša un dvieļu žāvētājs.Dušas telpā - duša atdalīta no keramiskās izlietnes. Nodrošināti visi vannas istabas aksesuāri. Blakus izlietnei ir arī fēns.

- Sienas un griesti izbūvēti no koka.

- Apsildāmā grīda izklāta ar flīzēm.

- Pie gultas un dīvāna uz grīdas ir Dormeo paklāji.

- Bezmaksas bezvadu internets.

- Bezmaksas autostāvvieta slēgtā teritorijā.

Iespējas

- Viesi bez papildus maksas var novietot savu sporta u. tml. inventāru slēdzamā un vēdināmā šķūnītī blakus dzīvojamām telpām.

- Grilu ar piederumiem un ugunskura vietu viesi var lietot bez maksas, taču kokogles un malka ir par atsevišķu samaksu.

- Dārzā iespējams atpūsties plašā mēbelētā lapenē ar gleznainu skatu tālumā un miniatūru ūdensdārzu blakus. Lieliska vieta rīta kafijas vai pusdienu maltītes ieturēšanai.

- Internets ir lietojams arī lapenē un visā dārza teritorijā.

- Iespējams noīrēt velosipēdus (10,– eiro/1 velosipēds/diena).

- Uz ziemeļiem no Rojas ostas atrodas labiekārtota smilšainā pludmale. Pa šo pludmali var aiziet līdz pat Kolkai (46 – 50 km). Tā ir piemērota gan pastaigām, gan izbraukumiem ar velosipēdu. Maz cilvēku – visas iespējas pilnībā izbaudīt vienatni.

- Uz dienvidiem no Rojas ostas ir gleznaina akmeņainā pludmale, kur vērojami daudzi dažādi putni, tostarp gulbji. Šī pludmale vairāk piemērota pastaigām, ar velosipēdu braukt būs pagrūti, lai gan ne neiespējami.

- Abas pludmales atrodas aptuveni 1,4 km no Rojas Rodēm.

- Ceļš uz pludmalēm ved garām trim dažādām vietām, kur var paēst, kā arī nopirkt pārtiku.

- Roja un tās apkārtne ir stārķu un dzērvju iemīļota vieta.

- Blakus Rojas upes tiltam ir laivu noma. Stāvie, kokiem apaugušie upes krasti ir fantastisks skats, kas airētājiem paliks neizdzēšamā atmiņā.

- Piecu minūšu gājiena attālumā no Rojas Rodēm ir priežu skrajmežs – kā radīts pastaigām, skriešanai, izbraukumiem ar velosipēdu.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Brīvdienu mājas Skatīt vairāk   2-vietīgas mājiņas Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairākPeldvietas Skatīt vairākLaivu noma, īre Velosipēdu noma Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Makšķerēšana    Atpūta pie jūras Skatīt vairāk   Atpūta pie upēm    Atpūta pie ezeriem Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 29484
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1197364

Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Visi banneri