Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Photorent, IK

Photorent, IK

Brīvības iela 137 - 203, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 27073442
(+371) 27099664
Juridiskais nosaukums : Photorent IK
Reģistrācijas numurs : 40002175284
Juridiskā adrese : Photorent IK
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Fotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides. Nekautrējaties zvanīt vai rakstīt - konsultēšu un atradīsim Jums piemērotāko fototehniku. Nomas klāsts tiek regulāri papildināts, tāpēc skatieties visu piedāvājumu mājaslapā.

Auksts laiks - siltas cenas!

Draugi, ziema ir klāt! Tas ir brīnišķīgs laiks, lai uztaisītu pasakainu fotosesiju: maģiski-sniegainu uz ielas vai mājīgu un siltu studijā!

Photorent.lv dāvina Jums neticamu dāvanu - 20% atlaidi VISU preču nomai uz VISIEM ziemas mēnešiem!

Ziemas akcija stājas spēkā 2016. gada 1. decembrī un ilgs turpināsies 2017.gada 28.februārim!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFototehnikas noma    Plaša fototehnikas izvēle (Fototehnikas noma)    Izdevīga ilgtermiņa noma (Fototehnikas noma)       Spoguļkameras       Objektīvi       Zibspuldzes       Statīvi       Foto aksesuāri       Portatīvie fotoprinteri       Stabilizatori          Steadicams (Stabilizatori) Foto un filmēšanas aparatūra, piederumi    Canon (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Nikon (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Sigma (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Olympus (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Sony (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Samyang (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   GoPro (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Instax (Fototehnikas noma) Skatīt vairākAudio un videotehnika
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20346
Meklēšanas rezultātos parādīts : 82119

Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Visi banneri