Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

VETS , veterinārā klīnika

Grīvas iela 25, Rīga, Latvija, LV-1055
(+371) 27406479
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārās klīnikas, serviss
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Visi banneri