Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tukuma muzejs

Tukuma muzejs

Harmonijas iela 7, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3101
(+371) 63182392
(+371) 27843190
(+371) 63182393
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Tukuma muzeja sastāvā ietilpst Tukuma Mākslas muzejsDurbes pilsMākslas galerija "Durvis"Tukuma Pilsētas vēstures muzejs "Pils tornis"Tukuma Audēju darbnīcaPastariņa muzejs un arī Džūkstes Pasaku muzejs.

Tukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem, pedagoģiskās programmas, profesionālās pilnveides un tālākizglītības kursus.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas muzejs Tukumā (Muzeji)    Izstādes, Ekspozīcijas       Vēstures izstādes (Izstādes, Ekspozīcijas)       Mākslas izstādes (Izstādes, Ekspozīcijas)       Etnogrāfijas izstādes (Izstādes, Ekspozīcijas)       Izstādes, izstāžu rīkošana       Muzeja ekspozīcijas    Izstāžu zāles Muzeja pedagoģiskās programmas    Radošās darbnīcas    Izglītojošas programmas (Izglītības programmas)    Tālākizglītības kursi (Tālākizglītība) Telpu noma    Telpas konferencēm un semināriem    Kāzu svinības, kāzas Ekskursijas    Ekskursijas skolēniem    Pasākumu programmas       Pasākumu organizēšana Suvenīri Koncerti Lauku tūrisms Lietišķās mākslas meistaru darinājumi (Lietišķā māksla) Muižas Pilis Parki Maizes cepšana Pasaku muzejs Džūkstē (Muzeji) Audēju darbnīca Tukumā (Radošās darbnīcas) Muzejs bērniem (Muzeji) Leonīds Āriņš (Mākslinieki) Ernests Birznieks - Upītis (Mākslinieki)
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22469
Meklēšanas rezultātos parādīts : 533567


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Visi banneri