Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tiare, veikals

Tiare, veikals

Riharda Vāgnera iela 8, Rīga, Latvija
(+371) 20497496
 
VissPiedāvājumiVideo
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSkaistumkopšana   Fitokosmētika   Smaržas      Sausas smaržas      Vīriešu odekoloni      Smaržūdeņi   Parfimērija, Kosmētika, Skaistumkopšanas līdzekļi      Dabīgā kosmētika      Krēmi         Acu krēmi         Ķermeņa krēmi         Pretgrumbu krēmi         Tonālie krēmi         Tonizējoši krēmi         Krēmi jaunai ādai         Krēmi jūtīgai ādai         Krēmi taukainai ādai         Krēmi sausai ādai         Kāju krēmi         Roku krēmi      Bioloģiskā, ekoloģiskā kosmētika      Sejas kopšanas līdzekļi          Sejas toniki         Sejas ūdeņi      Ķermeņa kopšanas līdzekļi       Pretnovecošanas kosmētika      Krēmi un eļļas pret striju      Līdzekļi kosmētikas noņemšanai      Lūpu krāsas      Anticelulīta kosmētika      Sejas un ķermeņa maskas      Kosmētika krūšu ādai, kakla zonai un dekoltē      Pēc sauļošanās līdzekļi      Masāžas eļļas      Pūderi   Higiēnas preces      Ziepes         Šķidrās ziepes      Dušas želejas      Vannas putas      Skūšanās līdzekļi         Skūšanās putas         Pēc skūšanās līdzekļi      Sāls skrubji   Parfimērija, Kosmētika, Skaistumkopšanas līdzekļi      Matu želejas      Dezodoranti         Krēmveida dezodoranti         Rullīšu dezodoranti      Matu kopšanas līdzekļi         Šampūni         Matu maskas         Matu krāsas      Dekoratīvā kosmētika         Nagu lakas         Acu kosmētika            Skropstu tušas      TalksGaisa atsvaidzinātājiLakatiKaklarotasAromatizatori mājām, skapjiemSpogulīšiĶemmes
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Visi banneri