Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Apkure EV, SIA

Apkure EV, SIA

Pudiķa iela 13, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67554113
(+371) 29468441
(+371) 67554131
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Apkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana. Gāzes apkures katli, solārās sistēmas, siltumsūkņi, siltās grīdas.

Gāzes vadu projektēšana, gāzes vadu izbūve un to iekārtu montāža. Izgatavojam un montējam no nerūsējošā tērauda dūmvadus. Konsultējam apkures jautājumos. Veicam gāzes iekārtu ekspluatācijas atbildīgā speciālista pienākumu veikšanu komunālajos uzņēmumos ar tiesībām vadīt gāzes bīstamos darbus. Viessmann apkures katli, gāzes skaitītāju verifikācija.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApkures katli    Apkures iekārtu projektēšana, montāža, serviss Skatīt vairāk   Junkers apkures katlu remonts (Apkures katlu remonts)    Junkers apkures katlu apkope (Apkures katlu apkope) Skatīt vairāk   Junkers apkures katlu montāža (Apkures katlu montāža)    Apkures sistēmu apkalpošana katlu mājās Skursteņi, dūmvadi    Dūmvadu izgatavošana, projektēšana, montāža Akumulācijas tvertnes    Karstā ūdens tvertnes Gāzes apkures katli Skatīt vairāk   Viessmann gāzes katlu serviss (Gāzes apkures katlu apkope, serviss)    Junkers gāzes katlu tirdzniecība (Gāzes katlu tirdzniecība)    Viessmann gāzes katlu tirdzniecība (Gāzes katlu tirdzniecība)    Gāzes vadu projektēšana Skatīt vairāk   Gāzes degļu apkalpošana    Gāzes degļu tirdzniecība    Gāzes ūdenssildītāji    Gāzes skaitītāju verifikācija Siltumsūkņi Gaisa sildītāji Silto grīdu montāža, uzstādīšana, ieklāšana Apsildāmo grīdu izbūve Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31136
Meklēšanas rezultātos parādīts : 221329

Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Visi banneri