Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skandināvs 3XL, veikals

Skandināvs 3XL, veikals

Rūpniecības iela 1a, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201
(+371) 27710848
Pirmdiena09:00 - 18:00
Otrdiena09:00 - 18:00
Trešdiena09:00 - 18:00
Ceturdiena09:00 - 18:00
Piektdiena09:00 - 18:00
Sestdiena09:00 - 17:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Šo veikalu iecienījuši apmeklēt ne tikai vietējie Talsinieki, bet tas ir ieguvis popularitāti arī kā tūrisma galamērķis sava unikālā preču sortimenta dēļ. Veikalā vienuviet atradīsiet dažādas tematiskas nodaļas: sienas pulksteņu kolekciju, nodaļu antīkiem priekšmetiem, kristāla izstrādājumiem, melhiora izstrādājumiem, misiņa izstrādājumiem, ķīmijai, apaviem, elektroprecēm, apģērbiem, nodaļu bērnu apģērbiem un atsevišķu nodaļu bērnu precēm un mantiņām, nodaļu darba apģērbam, sporta inventāram, mūzikas instrumentiem un skaņu ierakstiem, tekstilizstrādājumiem (aizkari, segas, gultas veļa..) un plašu sortimentu ar audumiem, trauku nodaļu, preces mājai un dārzam, bet mēbeles SKANDINĀVS 3XL veikalā ir izvietotas visās trīs veikala zālēs. Visu veikala sortimentu ir grūti uzskaitīt, jo tas izvietots 1500 m2 platībā. Esot veikalā, apmeklējiet visas trīs SKANDINĀVS 3XL veikala zāles, neaizmirstiet aiziet uz angāra piebūvi, kurā izvietotas mēbeles, gleznu kolekcijas u.c. preces un veikala otro stāvu, kur izvietotas jauno stūra dīvānu kolekcijas un gultas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLietotas preces    Lietotas mēbeles       Mēbeles       Krēsli       Galdi       Gultas       Dīvāni       Bufetes, trauku skapji       Sekcijas       Skapji    Interjera priekšmeti       Svečturi       Lustras       Lampas       Gleznas       Suvenīri    Elektropreces       Datortehnika       Sadzīves tehnika       Audio un videotehnika       Ledusskapji    Lietoti apģērbi (second hand)       Apģērbi       Apavi       Sieviešu apģērbi       Sporta apģērbi       Bērnu un jauniešu apģērbi       Vīriešu apģērbi    Mājas tekstils       Gultas veļa       Dvieļi       Aizkari       Galdauti, galdu pārklāji       Segas    Saimniecības preces    Trauki, virtuves piederumi       Metāla trauki       Kapara trauki       Alpaka trauki       Misiņa trauki    Sporta preces    Slēpes    Preces bērniem    Bērnu gultiņas    Rotaļlietas    Antīki priekšmeti    Metāla izstrādājumi    Amatnieku darinājumi, meizstardarbi, izstrādājumi    Aprīkojums invalīdiem
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 29961
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1957562


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Visi banneri