Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mramor.lv, grīdas slīpēšana un pulēšana

Mramor.lv, grīdas slīpēšana un pulēšana

Tallinas iela 55, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 26930109
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde   Akmens segumu apstrāde      Granīta grīdu slīpēšana un pulēšana      Granīta kāpņu slīpēšana un pulēšana      Granīta virsmu slīpēšana un pulēšana      Marmora grīdu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Marmora kāpņu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Marmora virsmu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Keramogranīta grīdu slīpēšana un pulēšana      Betona grīdu pulēšana      Akmens ķīmiskā tīrīšanaGrīdas segumu ieklāšana   Paklāju ieklāšana   Linoleja ieklāšana   Lamināta ieklāšana   Parketa ieklāšana   Antīko grīdu izveidošana   Linoleja vaskošana   Ceļa flīžu ieklāšanaCeltniecība, būvniecība, remonts, labiekārtošana   Restaurācijas darbi   Metināšana, metināšanas darbi   Krāsošanas darbi   Santehnikas darbi   Montāžas un demontāžas darbi    Mūrēšana   Apdares darbi   Betonēšana   Siltumizolācijas un hidroizolācijas darbi   Tapešu līmēšana   Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža   Komercēku celtniecība   Fasādes darbi   Apmetēju darbi   Elektroinstalācijas izstrāde   Krāsns podiņu likšana   Komunikāciju izbūve   Ūdensapgāde un kanalizācijaBūvuzraudzībaGuļbūvesGaldniecība, galdnieku darbiUrbumu ierīkošanaMērīšanas un aprēķinu darbi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27733
Meklēšanas rezultātos parādīts : 715613
Skatīt arī katalogā : Akmens apstrāde


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Visi banneri