Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Fotostudijas.lv, fotostudija

Fotostudijas.lv, fotostudija

Lāčplēša iela 70, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 27022203
Juridiskais nosaukums : fotostudijas.lv
Reģistrācijas numurs : 40103730993
Juridiskā adrese : Lāčplēša 70-2, Rīga, LV-1011
Apraksts

Fotostudija | Fotosesija | Fotogrāfs 

_____________________________________________________________________________________

Fotostudija pašā Rīgas centrā ar divām mājīgām fotosesiju zālēm, pieredzējušiem fotogrāfiem, profesionālu aprīkojumu un daudzpusīgām iespējām!

_____________________________________________________________________________________

    Studija 1 - tās priekšrocības ir augstie griesti, kur iespējams iekārt dekorācijas. Tajā ir dažāda stila un faktūru sienas ar maināmu fonu sistēmu un lieliem panorāmas logiem, kas dod dienas apgaismojumu, bet, ja nepieciešams, to iespējams arī bloķēt.

Fotostudijā pieejams:

• Balta siena ar stilīgu dekoratīvo reljefu / Antīka siena ar vecināta koka efektu.

• Dekoratīvā siena ar pelēku, senlaicīga apmetuma efektu.

• Griesti ar āķiem dažādu karināmo dekorāciju izmantošanai.

• Šūpoles un citas dekorācijas pēc vienošanās.

• Liels panorāmas skata logs.

• Bay & Bow stila panorāmas skata logs.

• Studijas aprīkojums fotosesijām un video filmēšanai
*

Studija 2 - tās priekšrocība ir zāle ar baltu stūra cikloramu. Telpā ir augsti griesti un lieli panorāmas logi, kas sniedz daudz dažādu iespēju izmantot dabīgo apgaismojumu. Fotostudijā ir sienas ar dažādām apdarēm – gan koka, gan pelēko ķieģeļu, gan gaišām tapetēm. Ir arī siena, kas veidota 19.gs. klasiskajā franču stilā, kā arī fotostudijā ir pārvietojamais kamīns. Ciklorama ir pāreja ar vienmērīgu līkumu starp sienu (fonu) un grīdu, tā ļauj izveidot gradientu un izkliedē gaismu. Pateicoties tai, fons kļūst vientonīgs, kas savukārt rada bezgalīga fona ilūziju.

_____________________________________________________________________________________


    PAKALPOJUMI

_____________________________________________________________________________________


FOTOSESIJAS

* Iespējama arī izbraukuma fotosesija Jums vēlamā un ērtā lokācijā

** Iespējami arī vizāžista pakalpojumi

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFoto pakalpojumi    Reklāmas foto    Foto retušēšana, apstrāde    Fotogrāmatu izgatavošana Skatīt vairāk   Kanvas izgatavošana Skatīt vairāk   Lielformāta fotogrāfiju izgatavošana, drukāšana Fotogrāfi, fotogrāfa pakalpojumi    Portfolio    Produktu fotogrāfs    Pasākumu fotogrāfs, pasākumu fotogrāfēšana    Reportāžu foto    Arhitektūras fotogrāfēšana    Ballīšu fotogrāfs, ballīšu fotosessijas    Interjera fotogrāfs, Interjera fotosesijas    Kāzu foto, fotogrāfi Foto saloni    Foto saloni, studijas    Studijas fotosesijas    Fotostudijas īre Skatīt vairākFoto sesijas    Foto dokumentiem    Portretu foto, fotografēšana Skatīt vairāk   Izbraukumu fotosesijas    Grūtnieču fotosesijas Skatīt vairāk   Ģimenes fotosesijas Skatīt vairāk   Vecmeitu ballīšu fotogrāfs    Bērnu foto, bērnu fotogrāfs Skatīt vairāk   Erotiskas fotosesijas, kailfoto Skatīt vairāk   Vecpuišu ballīšu fotogrāfs    Individuālās fotosesijas Skatīt vairākDāvanu kartes    Fotosesijas dāvanu kartes (Dāvanu kartes)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34546
Meklēšanas rezultātos parādīts : 534667

Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Visi banneri