Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skrundas muiža, viesnīca

Skrundas muiža, viesnīca

Pils iela 2, Skrunda, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3326
(+371) 22113355
(+371) 63331307
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Par viesnīcu

Skrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu. Viesnīcā ir 12 numuri, katrs no tiem atšķiras ar individuāli veidotu dizainu.

Viesnīca ir piemērota cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Pieejams gan pacēlājs, gan arī speciāli aprīkots numurs.

Skrundas Muiža ir Latvijas Viesnīcu un Restorānu asociācijas biedrs.

 

Par muižu

Ventas upes gleznainajā krastā, kur vienuviet saplūst lauku miers ar pilsētas šarmu, atrodas viena no senākajām Latvijas muižām. Skrundas muižas viesi rītausmā tiek modināti ar putnu dziesmām un, paveroties pa logu, var baudīt Latvijas gleznaino un mierpilno dabu.

Skrundas muiža atrodas unikālā vietā, nokļūšana līdz tai ir viegla un ērta, Rīgas-Liepājas šosejas malā ievijas ērts, bruģakmenī klāts ceļš, kurš aizved līdz pat muižas namdurvīm.

Skrundas muiža ir pilnībā renovēta un atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem, kļūstot par nozīmīgu objektu Latvijas kultūras vidē, nodrošinot aktīvu atpūtu un sabiedrisko pasākumu organizēšanu.

Šodien Skrundas muižā viesiem ir pieejama viesnīca ar 12 labiekārtotiem numuriem, kā arī banketu zāles un konferenču telpas. Skrundas muižas patīkamā vēsturiskā atmosfēra, apvienojumā ar mūsdienīgām tehnoloģijām un iekārtojumu, ļaus Jums izbaudīt pagātnes auru, neatraujoties no mūsdienām. Viesu ērtībai Skrundas muižā autobraucējiem ir izveidota bezmaksas plaša, apgaismota auto stāvvieta.

Skrundas muiža ir Latvijas Piļu un muižu asociācijas biedrs.

 

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMuižas Skatīt vairākViesnīcas    Naktsmītnes       Dažādi numuri Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Telpu noma Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām    Telpas konferencēm un semināriem    Vietas kāzu svinībām Pasākumu organizēšana    Ģimenes pasākumi, organizēšana    Kāzu viesu uzņemšana    Dzimšanas dienas       Bērnu dzimšanas dienas    Vecpuišu un vecmeitu ballītes    Jautras ballītes    Banketi Restorāni    Ēdināšanas pakalpojumi    Brokastis    Pusdienas    Vakariņas    Bāri Atpūtas vietas    Atpūtas kompleksi    Viesu nami Bērnu rotaļu istaba Muzeji Īpašie piedāvājumi Skatīt vairākAtpūta pie dabas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36176
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1505970

SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Visi banneri