Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līcīši, atpūtas komplekss

Līcīši, atpūtas komplekss

Līcīši, Tome, Tomes pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5020
(+371) 28689000
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Daugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast.

Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles. Tās rada daudz patīkamu emociju……un svētki var sākties.

Mēs atrodamies 22 km no Rīgas, dodoties pa autoceļu P 85 Ķeguma virzienā. Izbraucot cauri apdzīvotai vietai Daugmale pēc 7,8 km ieraudzīsiet ceļa norādi uz atpūtas kompleksu „Līcīši”.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksi Svinību zāle (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākLapene (Grilbārs) (Lapenes)no 25 € Skatīt vairāk   Grilli Vasaras mājiņas45 - 60 € Skatīt vairāk   4-vietīgas mājiņas Aktīvā atpūta    Futbola laukumi    Volejbola laukumi Skatīt vairākNaktsmītnes    Dažādi numuri       Jaunlaulāto numuri64 € Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri36 - 64 € Skatīt vairāk      Gultasvietas Pirts komplekss (Pirtis) Skatīt vairāk   Apkurināms kubls100 € Skatīt vairāk   Peldošās pirtisno 30 € Skatīt vairākAtpūta pie ūdens Skatīt vairāk   Dīķi Atpūta uz ūdens    Izbraucieni ar plostu Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kuteri Restaurācijas darbi    Veikbords Ugunskura vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 55746
Meklēšanas rezultātos parādīts : 974370


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Visi banneri