Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Zobu Feja, zobārstniecība

Dzirnavu iela 4, Dobele, Dobeles novads, Latvija, LV-3701
(+371) 29141507
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9196
Meklēšanas rezultātos parādīts : 36326
Skatīt arī katalogā : Zobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Visi banneri