Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sauna katram , veikals

Sauna katram , veikals

Mūkusalas iela 51, Rīga, Latvija
(+371) 67602213
(+371) 29233739
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Mūsu kompānijas vēsture sākās 1995.gada februārī. Mēs patstāvīgi strādājām ar sevi, veiksmīgi izvērsām savu biznesu, paplašinot klientu un dīleru loku, ierakstot savos aktīvos jaunas uzvaras tenderos, veiksmīgas sadarbības un vienkārši labas atsauksmes. Pakāpeniski sāk veidoties stabila un uzticama struktūra, kas sastāv no vairākām neatkarīgām apakšvienībām. Šajā virzienā ejot, mēs uzstādām augstākus uzdevumus, lai sasniegtu sev un Jums vēlamos mērķus. Mūsu atšķirīgā iezīme ir tā, ka ļaujam apakšvienībām patstāvīgi noteikt attīstības stratēģiju un taktiku, darba metodes ar piegādātājiem un klientiem, cenu veidošanas un aprēķināšanas politiku. Kā rāda pieredze, šāda pieeja uzlabo piedāvāto servisu un biznesa attīstības līmeni. Iebūvējam pēc individuāla projekta: ∙ saunas ∙ pirtis ∙ infrakabīnes ∙ tvaika pirtis Piedāvājam: ∙ gatavas saunu kabīnes ∙ elektriskās krāsnis ∙ malkas krāsnis ∙ koka mucas-vannas ∙ saunu logus ∙ saunu durvis ∙ materiālus un piederumus saunai ∙ aprīkojuma uzstādīšanu
Zīmoli
tatparsauna_set.krystalowy_swiatkastorharviacariittiandres
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecība Skatīt vairākPirtis, pirts būvniecība Skatīt vairāk   Sāls istabas Skatīt vairāk   Tvaika pirts izbūvēšana Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām    Infrasarkano staru kabīnes    Iebūvētās saunas    Saliekamo saunu uzstādīšana Skatīt vairākPirts krāsnis Skatīt vairāk   Malkas pirts krāsnis Skatīt vairāk   Elektriskās pirts krāsnis Pirts aksesuāri    Saunas durvis Skatīt vairāk   Apdares dēļi pirtīm Skatīt vairāk   Dēļi pirts lāvām    Sāls paneļi Skatīt vairāk   Apgaismes ķermeņi Skatīt vairākPirtslietas Skatīt vairāk   Pirtsslotas    Pirts paklājiņi    Pirts kosmētika    Pirts cepures
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 51352
Meklēšanas rezultātos parādīts : 609045

Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Visi banneri