Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Klivet, veterinārā klīnika

Klivet, veterinārā klīnika

Lokomotīves iela 100, Rīga, Latvija, LV-1057
(+371) 67188766
(+371) 26475461
(+371) 26897656 - mājas izsaukumi pēc iepriekšēja pieraksta
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ķengaragā kaķi un suņi ir ieguvuši jaunu veterināro klīniku. Labvēlīga atmosfēra, zinoši un sen praktizējoši ārsti, sniedz visu veidu pakalpojumus, laboratoriskos izmeklējumus, operācijas gan ķirurģijā, gan terapijā. Nav aizmirsti arī sīkie grauzēji, putni un bites. Zobus tīra ar ultraskaņu, bet vecas, nedzīstošas brūces labi dziedē lāzera terapija. Daudzu publikāciju autore – terapeite Ž. Daņiseviča veiksmīgi ārstē alerģiskās kaites ar fitoterapeitiskiem medikamentiem, kad citi līdzekļi nedod rezultātus, kā arī palīdz normāli dzīvot audzēju pārņemtos dzīvniekus. Nepieciešamības gadījumā sniedzam pakalpojumus izbraucot mājās. Ja pienācis vecums un laiks šķirties, mēs to veicam profesionāli un humāni. Nāciet, būsiet mīļi gaidīti un laipni apkalpoti! Dr. Žanna Daniseviča – terapeite ar pieredzi. Sekmīgi ārstē arī sīkos grauzējus, putnus un bites. Veiksmīgi pielieto fitoterapiju un lāzeru mazo dzīvnieku ārstēšanā. Dr. Dmitrijs Mihailovs – jauns, spējīgs ķirurgs. Ļoti labi rezultāti stomatoloģijā un mutes dobuma higiēnā. Zobu higiēnai izmanto ultraskaņas aparātu.
Zīmoli
ROYAL CANINHILLSSPECIFICVirbac
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViss mājdzīvniekiem Veterinārās klīnikas, serviss Skatīt vairāk   Veterinārās procedūras    Veterinārās manipulācijas    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Veterināro dokumentu izsniegšana, noformēšana Zoo preces, zooveikali    Profesionālā dzīvnieku barība    Ārstnieciskā dzīvnieku barība Dzīvnieku stacionārs Dzīvnieku vakcinācija    Trušu vakcinācija, vakcīna trušiem    Vakcīna pret dermatomikozēm (kailo ēdi)    Vakcīna pret trakumsērgu    Kompleksā vakcīna kaķiem    Kompleksā vakcīna suņiem    Vakcīna pret trakumsērgu Veterinārā terapija Veterināra mājas vizītes Veterināra konsultācijas Dzīvnieku morga pakalpojumi Veterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas Traumatiskā ķirurģija dzīvniekiem    Acs plakstiņu korekcijas    Ķeizargrieziens    Ķeizargrieziens kucei    Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija    Ķeizargrieziens kaķenei    Kaķenes sterilizācija    Runča kastrācija Veterinārās aptiekas Skatīt vairāk   Veterinārie medikamenti dzīvniekiem    Mikročipi mājdzīvniekiem Uroloģija Zobu slimību ārstēšana    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiem Dzīvnieku eitanāzija Laboratoriskās analīzes    Veterinārās urīna analīzes    Veterinārās asins analīzes Dzīvnieku frizētavas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 52449
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1510860

Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Visi banneri