Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RC Auto , autoserviss

RC Auto , autoserviss

Krustabaznīcas iela 12a, Rīga, Latvija
(+371) 66100111
(+371) 29995099
(+371) 66100111
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Autoservisa aprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, iegādātas pilnīgi jaunas Eiropas Savienībā ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu. Mūsu autoserviss ir piemērots autovadītājiem, kuri ikdienā daudz pārvietojas ar automašīnu un vēlas saņemt ātru un profesionālu apkalpošanu Rīgas centrā. Mēs piedāvājam saprātīgu cenu remontdarbiem un auto rezerves daļām. Mēs izvēlamies tikai kvalitatīvas rezerves daļas. Mēs pievēršam lielu uzmanību remontdarbu un izmantojamo materiālu kvalitātei. Mūsu uzņēmumā strādā tikai pieredzējuši speciālisti un tādēļ, mēs droši varam jums dot garantiju par padarītajiem darbiem. Pie mums veikto remontdarbu vēsture par jūsu automašīnu tiek saglabāta arhīvā, kas dod iespēju izsekot iepriekš veiktajiem remontdarbiem mūsu autoservisā. Klientiem ir pieejams bezmaksas WI-FI internets. Pastāvīgie klienti un uzņēmumi, kuru autobāzes remontu veic mūsu autoservisā, saņem patstāvīgu atlaidi 10% apmerā.
Zīmoli
DunloppirelliKUMHO_TYRESAGIPSava
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts Skatīt vairākAuto riepas, riepu tirdzniecība Automobiļu rezerves daļas, tirdzniecība Ritošās daļas remonts Dzinēju un transmisijas diagnostika un remonts Auto diagnostika Eļļas maiņa Bremžu sistēmas maiņa Metināšana, metināšanas darbi Virsbūves remonts Zobsiksnu un pievadsiksnu maiņa Ātrumkārbu remonts Starteru un ģeneratoru remonts Auto riepu serviss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 50565
Meklēšanas rezultātos parādīts : 982542


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Visi banneri