Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Olymp, fitnesa klubs

Olymp, fitnesa klubs

Augusta Deglava iela 7, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67480 888
(+371) 67283417
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
HAMMER STRENGTH un LIFE FITNESS. 2009.gadā tika atzīti kā labākie spēka un kardio iekārtu piegādātāji (žurnāla ''Fitness Managment Nova7'' gada balva). LIFE FITNESS - tas vienmēr nozīmē būt līderim. Augstākās klases spēka un kardio trenažieri. Visjaunāks trenažieru būves tendences. Veiksmīgs dizains un neapstrīdams prestižs. HAMMER STRENGHT - pasaules līderis. Visaugstāk novērtētais spēka trenažieru zīmols. Drošas, funkcionāli pārdomātas un lieliski izstrādātas profesionālas sporta iekārtas. Fitnesa centrs ''OLYMP '' pirmais, oficiālais HAMMER STRENGHT treniņu centrs Baltijā.
Zīmoli
Life FitnessHammer Strength
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta klubi Skatīt vairākFitness, fitnesa centri Skatīt vairākFitnesa treneri Trenažieru zāles Skatīt vairākKaratē Skatīt vairākJoga Pilates Solāriji Skatīt vairākFitnesa bārs
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 77815
Meklēšanas rezultātos parādīts : 414160


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Visi banneri