Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Deko Alianse, ziedu salons

Deko Alianse, ziedu salons

Elizabetes iela 14, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67282841
Pirmdiena08:00 - 19:00
Otrdiena08:00 - 19:00
Trešdiena08:00 - 19:00
Ceturdiena08:00 - 19:00
Piektdiena08:00 - 19:00
Sestdiena08:00 - 17:00
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Deko alianse, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003603610
Juridiskā adrese : Ropažu iela 60b - 1, Rīga LV-1006
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

SIA "DEKO ALIANSE"

ZIEDU VEIKALS - svinībām mājās un svētkiem pilsētā!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZiedi Ziedi Sieviešu dienai (Ziedu pušķi) Skatīt vairākZiedu kompozīcijas Skatīt vairākGrieztie ziedi Ziedu saloni, veikali Skatīt vairākFloristika-ziedu dizains Skatīt vairākZiedu piegāde Ziedu somas (Floristu pakalpojumi)28 - 36 € Adventes vainagi Skatīt vairākDāvanu iesaiņošana, noformēšana Skatīt vairākDizaina elementi, objekti Skatīt vairākTelpu dekorēšana un noformēšana Skatīt vairākTērpa dekori Skatīt vairākZārka vāka noformēšana Skatīt vairākSēru pušķi, ziedi, bēru ziedu kompozīcijas Skatīt vairākSēru vainagi Skatīt vairākKāzu dekori (Kāzu svinību vietas dekorēšana, noformēšana) Skatīt vairākKāzu dekori Skatīt vairākLīgavas pušķis (Līgavu pušķi) Skatīt vairākKauzu automašīnas dekors (Automašīnu floristiska noformēšana, dekorešāna) Skatīt vairākGaldu noformēšana Skatīt vairākMatu dekori Skatīt vairākLampas Skatīt vairāk   Ziedu lampas Skatīt vairāk   Gadalaiku lampas Skatīt vairākRotas    Kaklarotas    Auskari    Bižutērija
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 50288
Meklēšanas rezultātos parādīts : 728400

Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Visi banneri