Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dimzas, stādaudzētava

Dimzas, stādaudzētava

Stādu audzētava Dimzas, Platones pagasts, Jelgavas novads, Latvija
(+371) 63027679
(+370) 29217829 - Realizācijas daļa
(+370) 25951565 - Apzaļumošana
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Stādu audzētava Dimzas ir universāla tipa stādaudzētava ... Mēs pircējiem piedāvājam : - Plašā sortimentā dekoratīvos stādus. - Floristikas materiālus kā arī pinam priežu un egļu vītnes un gatavojam dažādu materiālu vainagu pamatnes. - Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus. - Apzaļumojam piemājas dārzus, augļu dārzus, dīķus un baseinus, ierīkojam akmensdārzus , kā arī konsultējam par mūsu piedāvāto stādu izmantošanu apzaļumošanā, to stādīšanu un kopšanu. - Organizējam ekskursijas pa stādaudzētavu. Stādu audzētavā Dimzas pārdošanā ir pieejami: - Skuju kokaugi - Egļu, priežu, kadiķu, paciprešu, kā arī tūju šķirnes; - Lapu koki - Kļavas, bērzus, liepas, dižskābaržus, ievas, riekstkokus, … un daudz ko citu; - Dekoratīvie krūmi - Bārbeles, bukši, grimoņu šķirnes, lazdas, klintenes, vilkābeles, utt ; - Potētie koki un krūmi - Kļavu, vilkābeļu, ogu, dekoratīvo ābeļu šķirnes. Pīlādžu ēdamās šķirnes,...utt. - Vīteņaugi - Mežvīteņi, efejas, vīteņsausserži, mežvīni, citronliānas. - Ogulāji - Korintes, aronijas, krūmcidonijas, aveņu, jāņogu, upeņu un vīnogu šķirnes. - Daudzgadīgās puķes - Ziemasteres, zeltslotiņas, pīpenes, laimiņi, akmeņlauzītes, utt - Zāļveida ziemcietes - Auzenes, grīšļi, miskantes, u.c. - Augi dīķiem - Ūdensrozes, kalmes, meldri, pureness, vilkvālītes, cirvenes, cūkauši. Stādu audzētavas Dimzas apzaļumošanas nodaļa veiksmīgi strādā jau kopš 2005. gada. Pa šo laiku esam apkopuši un izveidojuši daudz skaistu un interesantu privātmāju dārzus. Esam ieguvuši pieredzi arī lielāku un sarežģītāku objektu apzaļumošanā, tādu kā Jelgavas tipogrāfija apzaļumošana, Vircavas muižas parka daļas pilnīga rekonstrukcija, kā arī vairāku dzīvojamo māju kompleksu apzaļumošana, Rīgā. Katram klientam ir individuāla pieeja un oriģināli risinājumi. Izveidot skaistu dārzu ir ilgs un rūpīgs darbs, un šo darbu mēs padarām tā, lai gūtu gandarījumu ne tikai pasūtītājs, bet arī mēs. Mums ir svarīgi, lai stādaudzētavas augi, kas rūpīgi audzēti daudzus gadus, netiktu vienkārši 'iesprausti' zemē, bet priecētu jūs vēl daudzus gadus.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokaudzētavas Skatīt vairākLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk   Ainavu arhitektūra, dizains Skatīt vairāk   Kapu labiekārtošana, apzaļumošana    Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana Skatīt vairākStādaudzētavas    Daudzgadīgie augi, stādi, puķes Skatīt vairāk   Dekoratīvo krūmu stādi    Lapu koki un krūmi    Ogulāju stādi    Ūdensaugi Skatīt vairāk   Ziemcietes    Graudzāles Skatīt vairāk   Kapu stādijumi    Skuju koki Skatīt vairāk   Tūjas Skatīt vairāk   Ziemassvētku eglītes Skatīt vairāk   Kadiķi Skatīt vairāk   Koku potēšana    Vīteņaugi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59244
Meklēšanas rezultātos parādīts : 588236

DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Visi banneri