Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Iešnalė, lauku māja

Iešnalė, lauku māja

Babrungėnų kaimas, Babrungo seniūnijos, Plungės rajono, Telšių apskritis, Lietuva, LT-90001
(+370) 61541804
(+370) 44855524
(+370) 61538301
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Modernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrodas Žemaitijas Nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā. Saimniecībā atrodas divas mājas viesiem: 1. māja ar naktsmītnēm. 2. māja ar telpu svinībām, pirti un naktsmītnēm. Piedāvājam komfortablus numuriņus gulēšanai ar visām ērtībām - virtuve, duša, atpūtas telpa ar kamīnu. Pēc pieprasījuma pieejamas brokastis. Pavisam piedāvājam 9 numuriņus, kuros varam izmitināt līdz 40 personām. Piedāvājām telpas semināriem vai svinībām līdz 50 personām. Klājam galdus svinībām. Ziemas laikā radīsim Jums romantisku atmosfēru. Vārēsiet slēpot, slidot un sildīties pirtī. Esam atvērti visu gadu. Laipni lūgti ciemos!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk      Makšķerēšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 71384
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1217583

NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Visi banneri