Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sveba-Dahlen, OÜ

Sveba-Dahlen, OÜ

Dzelzavas iela 74 - 314, Rīga, Latvija, LV-1082
(+371) 67545443
(+371) 26137848 - Tirdzniecības vad. Aleksandrs Maiboroda
(+372) 4351561
Apraksts
AS SVEBA DAHLEN BALTIC ir Igaunijas – Zviedrijas kopuzņēmums. Zviedrijas mātes uzņēmums SVEBA DAHLEN dibināts 1948. gadā Zviedrijā, veiksmīgi darbojas Eiropas, ASV un Āzijas tirgū. AS SVEBA DAHLEN BALTIC piedāvā visu nepieciešamās iekārtas un aprīkojumu maizes ceptuvēm, konditorejas cehiem, picērijām: plauktu krāsnis, rotācijas krāsnis, picu krāsnis, tuneļkrāsnis, industriālās krāsnis, raudzētavas, planetārie un spirālie mikseri, utt., kā arī darba inventārs. AS SVEBA DAHLEN BALTIC pārstāv arī: WODSCHOW (Dānija): planetārie mikseri, RONDO DOGE (Šveice): smalkmaizīšu u.c.konditorejas izstrādājumu ražošanas līnijas, mīklas veltnējamās iekārtas u.c. GLIMEK (Zviedrija): apaļotāji, dalītāji, maizes līnijas u.c. JEROS (Dānija): taras un trauku mazgājamās mašīnas. GIORIK (Itālija): krāsnis, plītis, siltuma iekārtas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecība Pārtikas rūpniecības iekārtas Skatīt vairākKonditorejas ražošanas, maiznieku iekārtas    Picu krāsnis Skatīt vairāk   Rotācijas, plauktu krāsnis, tuneļkrāsnis Skatīt vairāk   Dalītāji, apaļotāji    Maizes griežamās iekārtas    Raudzētavas    Planetārie mikseri Skatīt vairākProfesionālas iekārtas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem    Mazgājamās mašīnas    Aukstuma letes Pārtikas rūpniecības iekārtu remonts, rezerves daļas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 49958
Meklēšanas rezultātos parādīts : 241576

Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Visi banneri