Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma

Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma

Hospitāļu iela 5a, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 29220566
(+371) 67270730
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
Auto aplīmēšana ir uzņēmuma PAMATVIRZIENS, tāpēc pieejam šim pakalpojumam ar visu nopietnību. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi, lai acis priecētu un cena būtu laba :) AUTO DIZAINU veidojam uz mūsu rīcībā esošiem precīziem automodeļu rasējumiem vai modelējot uzlīmes uz konkrētā transporta līdzekļa. Iespējams gan vienkāršas reklāmas uzlīmes, gan arī daļēja vai pilnīga automašīnas ietīšana. Mūsu darbiem dodam divu gadu garantiju. Izgatavojam dažādas vides reklāmas lietas: PLĀKSNES, NORĀDES, STENDUS, REKLĀMAS BANERUS, BŪVTĀFELES, arī GAISMAS REKLĀMA. Strādājam augstumā! Metinām, krāsojam, skrūvējam, montējam un betonējam. Drukājam SIETSPIEDĒ un DIGITĀLAJĀ DRUKĀ. Drukājam krāsaini! Veidojam arī „acij tīkamus” DIZAINA MAKETUS. ...visu jau nevar uzskaitīt! Zvaniet, rakstiet - mēģināsim līdzēt! :)
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresReklāma Dizains, dizaina izstrāde Maketēšana Vides reklāma    Auto aplīmēšana    Skatlogu noformēšana    Informatīvās plāksnītes    Gaismas reklāma    Reklāmas karogi Poligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi    Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi    Lielformāta druka    Sietspiede    Bukleti, bukletu izgatavošana    Afišas    Plakāti    Vizītkartes, izgatavošana    Uzlīmes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40028
Meklēšanas rezultātos parādīts : 483916

Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Visi banneri