Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Robežnieki kokaudzētava

Robežnieki kokaudzētava

Dzirnavas, Strazdes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3291
(+371) 26153635
(+371) 29175483
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Mūsu saimniecības nozare ir dekoratīvo stādu pavairošana, audzēšana un tirdzniecība. Piedāvājam plašu skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortimentu. Pie mums Jūs atradīsiet 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumus, kā arī ap 200 ziemciešu puķu nosaukumus. Katru gadu papildinām mūsu sortimentu ar jauniem, Latvijā ziemojošiem augiem. Stādi tiek piedāvāti plastmasas konteineros (podiņos), kas nodrošina stādu realizāciju visu veģetācijas periodu no agra pavasara līdz vēlam rudenim. Esam neliela ģimenes kokaudzētava ar stabilu vietu Latvijas kokaudzētavu saimē. Salīdzinoši īsā laikā esam ieguvuši daudzu klientu uzticību, kuri pie mums brauc iegādāties stādus ne tikai no Latvijas daudziem novadiem. Esam ieinteresējuši pircējus arī no Krievijas, Lietuvas un Igaunijas. Savus klientus cenšamies piesaistīt ar labu stādu kvalitāti un, iespēju robežās, individuālu pieeju katram. Palīdzam piemeklēt vispiemērotākos augus, respektējot pircēju vēlmes un situāciju viņu dārzā. Diemžēl pavasara lielajā stādu iegādes "maratonā" ne vienmēr spējam katram pievērst pienācīgu uzmanību, tādēļ īpaši aicinām pie mums arī pēc Līgo svētkiem. Ziedošie lapu krūmi būs viskrāšņākie, un mums atliks vairāk laika konsultācijām par iegādājamo stādu īpatnībām. Atcerēsimies, ka stādus ieaudzētus podos, varat droši stādīt no agra pavasara līdz vēlam rudenim, kamēr zeme vēl nav sasalusi. Mums ir svarīgi, lai Jūs būtu apmierināti, jo vēlamies iegūt Jūsu uzticību un ceram uz ilgtermiņa sadarbību. LAIPNI LŪDZAM APMEKLĒT MŪSU KOKAUDZĒTAVU!
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresStādaudzētavas Skatīt vairākKokaudzētavas Skatīt vairākApstādījumi Sēklas un stādi Ziemcietes Skatīt vairākRododendri Skatīt vairākLapu koki un krūmi Skatīt vairākSkuju koki Skatīt vairāk   Egles Skatīt vairāk   Kadiķi Skatīt vairāk   Tūjas Skatīt vairākDekoratīvo krūmu stādi Skatīt vairākKonteinerstādi Skatīt vairākTirdzniecība Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 46818
Meklēšanas rezultātos parādīts : 553779

Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Visi banneri