Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība

Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība

Bērzaunes iela 12, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 22335731 - Klientu apkalpošanas centrs
(+371) 67553927 - Klientu apkalpošanas centrs
(+371) 22335741 - Celtniekiem
(+371) 26148769 - Veikaliem
(+371) 22335732 - Santehnika, apkure
(+371) 67553928 - Klientu apkalpošanas centrs
(+371) 67554224 - Birojs
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
www.buvserviss.lv - ērtākais būvmateriālu interneta veikals-noliktava! SIA “RĪGAS BŪVSERVISS” ir dibināts 2002. gadā, un sevi jau ir pierādījis kā uzticams partneris, tam ir stabila sadarbība ar nopietnām Latvijas celtniecības organizācijām. Specializācija ir būvmateriālu tirdzniecība, komplektēšana un piegāde. Iegādājoties preces, SIA “RĪGAS BŪVSERVISS” nodrošina transportu preču piegādei, kā arī papildus iespējams vienoties par preču iekraušanu un izkraušanu. Pastāvīgajiem klientiem iespējams slēgt ilgtermiņa sadarbības līgumus uz izdevīgākiem noteikumiem (piemēram: atlaides preču grupām, atliktie maksājumi). Pasūtījumi tiek pieņemti gan no juridiskām personām, gan no privātpersonām Rīgā, Rīgas rajonā, kā arī pārējā Latvijas teritorijā. Pie mums jūs varat iegādāties visdažādākos vietējo un citu valstu ražotāju celtniecības un apdares materiālus.
Zīmoli
KnaufSAKRETGrundfosRockwoolveluxAerocGustavsbergVetonitparocisoplaatDamixaravakwilomakitaodulinetechno_nicolMonierlodeuponorPURMOradimpcersanitzilmetvivacolorviadrusvaremtatramatsotralentzSolerPalauroltechnikpaffoniorasomniplastminolMalmbergGorenjeElectroluxBosch_logoruukkiRotofakro
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Interneta veikali Sienu bloki    Aeroc bloki    Aku grodi    Dobtie betona bloki    Keramzītbetona bloki Celtniecības plēves jumtiem un sienām    Tvaika izolācija    Aizsargplēves    Antikondensāta plēves    Difūzmembrānas    Hidroizolācijas plēves Santehnika Skatīt vairāk   Dušas kabīnes    Izlietnes    Keramiskie WC podi    Vannas    Ūdens maisītāji    Jaucējkrāni    Bidē    Vannas istabas aksesuāri Žogi, sētas    Vārti    Metinātie un pītie žogi    Paneļu žogi Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Radiatori    Siltās grīdas    Dvieļu žāvētāji    Ūdens sildītāji un boileri    Apkures katli    Spiedkatli, spiedtvertnes, hidrofori    Izplešanās trauki, tvertnes Piekārtie griesti Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Betona dakstiņi    Uzkausējamie materiāli    Metāla, skārda jumtu papildelementi    Viļņotās loksnes    Bitumena šindeļi Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Akmens vate Grīdas    Lamināta parkets    Grīdas segumi Iekšdurvis un ārdurvis (Durvis un logi) Skatīt vairākVelux, Fakro, Roto jumta logi (Jumta logi un lūkas) Skatīt vairākPlastikāta logi, PVC logi Koksnes plātnes KSP (preskartons)    OSB plāksnes    Fasādes apdares materiāli Ģipškartons un ģipškartona profili    Ģipškartona konstrukcijas Sausie maisījumi būvniecībai Skrūves un stiprinājumi    Dībeļi    Naglas Krāsas un lakas Mobilās mājas Skatīt vairākBūvniecība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 78702
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2507979

Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Visi banneri