Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA

Ekostandarts tehnoloģijas, SIA

Izstāžu komplekss Rāmava, Izstāžu iela 11, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-1076
(+371) 67473706
(+371) 26399540
(+371) 29258588
(+371) 67473706
Apraksts
EkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus. Notekūdeņu problēmas tika atrisinātas gan privātmājās, sabiedriskajās un ēdināšanas iestādēs, viesnīcās, kempingos, tāpat arī tika veikti darbi jau esošu, tehniski un morāli novecojušu pašvaldību attīrīšanas iekārtu rekonstrukcijās. Kāpēc izvēlēties EkoStandarts Tehnoloģijas ražotās iekārtas: Ražotas un sertificēts Latvijā. Augsta attīrītā ūdens kvalitāte, atbilst LR un ES normatīvu aktiem, ko var novadīt atklātās ūdenstilpnēs, vai infiltrēt gruntī. Darbības procesā nav nepatīkamu smaku un trokšņa. Droša un vienkārša darbība, pakļauta arī mainīgām slodzēm Augstākā konstrukcijas izturība, kas spējīga pretoties augstiem gruntsūdeņiem. Zemas ekspluatācijas izmaksas un vienkārša apkalpošana Tiek piedāvāts pilns apkalpošanas serviss, kas neierobežo garantijas laiku. Individuāla pieeja un katram klientam. EkoStandarts Tehnologijas nes atbildību par katru uzstādīto iekārtu.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBioloģiskās notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtas Ūdensapgāde un kanalizācija Skatīt vairāk   Tauku atdalītāji    Eļļas, naftas atdalītāji    Lietus ūdens novadīšana, drenāža    Lietus ūdeņu attīrīšanas un savākšanas sistēmas DRAIN MAX    Infiltrācijas sistēmu DRAIN MAX tirdzniecība    Infiltrācijas lauku izbūve    Notekūdeņu attīrīšana Projektēšana Būvniecība Kompresori Aeratori, gaisa pūtēji
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 54326
Meklēšanas rezultātos parādīts : 389376

Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Visi banneri