Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
AQUA SAN, SIA, santehnika

AQUA SAN, SIA, santehnika

Brīvības gatve 292, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67555501 - Salons
(+371) 67555596
(+371) 29102836 - Logi, durvis
(+371) 26164811 - Santehnika, baseini
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Piedāvājam peldbaseinus un SPA baseinus, to projektēšanu un aprīkojuma uzstādīšana. Katram ir iespēja izvēlēties tādu peldbaseinu vai SPA baseinu, kas atbilst viņa vēlmēm un prasībām. Tas var būt dažādu izmēru un pielietojuma peldbaseins vai SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram. Veicam agrāk būvētu peldbaseinu renovāciju, atbilstoši mūsdienu tehnoloģiskajām prasībām. Ja Jums ir kāda ideja par baseinu vai SPA masāžas baseinu – mēs palīdzēsim rast veiksmīgāko risinājumu un kvalitatīvu izpildījumu. Mēs piedāvājam tīru ūdeni, komfortu un ekskluzīvu izklaidi!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali Baseinu izgatavošana, uzstādīšana Baseini un masāžas vannas Skatīt vairāk   SPA baseini (Baseini, baseinu tirdzniecība) Skatīt vairāk   Peldbaseini, privātie, publiskie Skatīt vairāk   SPA hidromasāžas baseini, tirdzniecība    Akrila vannas    Baseinu tirdzniecība, serviss, projektēšana Skatīt vairāk   Baseinu ķīmija    Baseini, baseinu aprīkojumi Skatīt vairāk   Akmens masas vannas    Dezinfekcijas līdzekļi Durvis un logi    Koka logi Skatīt vairāk   Koka durvis Skatīt vairāk   Ārdurvis Santehnika    Izlietnes    Keramiskie WC podi    Ūdens maisītāji    Ūdens attīrīšanas filtri    Tvaika kabīnes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 60470
Meklēšanas rezultātos parādīts : 971849

Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Visi banneri