Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Deko Dārzs

Deko Dārzs

Tvaiku iela 24 - 4, Liepāja, Latvija, LV-3400
(+371) 29873330
(+371) 63441782
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piecus gadus SIA "Deko Dārzs" sniedz pilnu pakalpojumu klāstu kā uzņēmums, bet iesākumi meklājami jau 15.gadus atpakaļ, kad strādājām kā pašnodarbinātie, audzējām nepieciešamos kokaugus, kuri vajadzīgi, lai ierīkotu skaistus dārzus, mūsu galvenais uzdevums ir nodrošināt klientam garantiju par ierīkoto dārzu, kurā mēs izmantojam pašu audzētus stādus, par kuriem varam dot 100% garantiju. Sniedzam klientam nepieciešamo informāciju par teritoriju plānošanu un labiekārtošanu.

  • Daiļdārza projektēšana un ierīkošana
  • Dārzu apsaimniekošana
  • Laistīšanas sistēmu uzstādīšana
  • Āra apgaismojuma uzstādīšana

Nodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu, iespējama arī bruģēšana ar apakšuzņēmēju pieaicināšanu.

Veicam apstādījumu projektēšanu un ierīkošanu. Konsultējam par esošo apstādījumu pārveidošanu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana    Labiekārtošana, apzaļumošana       Teritorijas labiekārtošana       Zemes planēšana       Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana       Dārzu apūdeņošana       Auglīgas augsnes ievešana       Dārzu projektēšana, ierīkošana    Apstādījumi       Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana    Teritorijas uzkopšana       Atkritumu izvešana Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces    Laistīšanas sistēmu ierīkošana, uzstādīšana Āra apgaismojuma uzstādīšana Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana    Dārza apgaismojums
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31868
Meklēšanas rezultātos parādīts : 338693


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Visi banneri