Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem

ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem

Progresa iela 3, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3100
(+371) 29171566 - Vineta
(+371) 28616076 - Ingrīda
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
ZOONA nodarbojas ar radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecību. Mūsu partneri jau vairākus gadus ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā un popularizē radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības. Kā mēs strādājam? Mēs vēlamies, lai sadarbība ar mūsu klientiem būtu abpusēji izdevīga un patīkama. Apzināmies, ka labākā reklāma mūsu piedāvātajiem produktiem ir apmierināti klienti, kuriem patiesi esam palīdzējuši. Tāpēc pirms Jūs iegādāsieties kādu no piedāvātajām ierīcēm, centīsimies noskaidrot: * kādu problēmu Jūs vēlaties atrisināt * vai izvēlētā ierīce būs piemērota tieši Jūsu dzīvniekam * vai šo ierīci iespējams uzstādīt/lietot Jūsu izvēlētajā vietā * vai Jūs apmierina ierīces iegādes, uzstādīšanas un lietošanas nosacījumi? Ja vēlaties iegādāties, kādu no ierīcēm, lūdzu, zvaniet pa telefoniem + 371 29141410; +371 29171566 vai sazinieties ar e-pasta info@radioseta.lv palīdzību, norādot kādu preci esiet izvēlējušies, iespējamos jautājumus un kontakttālruni. Lai varētu uzņemties pilnu atbildību par pārdotajām precēm, to specifikas dēļ mēs sadarbojamies tikai ar uzticamiem sadarbības partneriem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTeritorijas ierobežošanas sistēmas dzīvniekiem Skatīt vairāk   Radiosētas kaķiem, suņiem    GPS sistēmas dzīvniekiem Skatīt vairākDzīvnieku kopšana un aprūpe    Durvis suņiem, kaķiem Skatīt vairāk   Tālvadības dresūras sistēma Skatīt vairāk   Riešanas kontroles sistēmas Skatīt vairāk   Dzīvnieku kakla siksnas Žogi, sētas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57519
Meklēšanas rezultātos parādīts : 191822

Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Visi banneri