Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Meļķerti, viesu nams

Meļķerti, viesu nams

Meļkerti, Kandavas pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 29230878
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams atrodas klusā meža ielokā 5 km no Kandavas.

Piedāvā: naktsmītnes divvietīgā mednieku namiņā, viesību telpa ar labiekārtotām istabiņām 2.stāvā 60 guļvietām, pieejama pirts ar baseinu.Teritorijā atrodas 2 zivju dīķi makšķerēšanai, telšu un piknika un ugunskura vietas, kūpinātava un lapene ar kamīnu - grillētavu.

Atpūtas komplekss 7,2 ha ainaviska, klusa, labi iekopta teritorija ar daudz un dažādām atpūtas - izklaides iespējām.

Naktsmītnes:

* Viesu namā 60 personām, blakus ēkā vēl pieejama liela istaba ar 20 guļvietām vasaras periodā.
* Atsevišķā labiekārtotā mednieku namiņā 2 personām ar virtuves stūrīti (pie dīķa).

Viesību zāle 70 personām ar kamīnu, bāru un virtuves stūrīti, pieejama gāzes plīts, kafijas automāts, mikroviļņu krāsns.

Komplekss labi piemērots kāzām, dažādām svinībām un citiem liela un mazāka mēroga pasākumiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresviesu nams (Naktsmītnes)35 - 1000 € Skatīt vairākAtpūtas komplekss Kandava (Viesu nami) Skatīt vairākViesu mans Kandava (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Pirts ar baseinu (Pirtis) Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Banketu zāle, telpas svinībām (Banketu zāles un telpas svinībām)150 - 250 € Skatīt vairākMednieku namiņš (2-vietīgas mājiņas)60 € Skatīt vairāk   viesu nams kurzemē (Medības un makšķerēšana) Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākMakšķerēšana (Makšķerēšana) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 130469
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1004582

Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Visi banneri