Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika

UAB Tvora, vārti, žogi, automātika

Liepkalnio gatvė 110, Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva, LT-02121
(+371) 67881043
(+371) 67881043
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Tādēļ klienti var rēķināties ar plašu sortimentu un profesionāļu konsultācijām. Mēs esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih. Moduļsētas laikmetā jaunu žogu. Modulāra žogi var shtaketny vai palisadni. Galvenā priekšrocība moduļu žogu - tas ir konstrukcijas izturība, izturība, lielais krāsu klāsts un estētisks izskats. Šie žogi radot unikālu Aluzinc ® sakausējuma, kurā ir vislielākais pretkorozijas īpašības, un 12 reizes lielāks nekā cinkotas loksnes uz šiem rādītājiem. Plastmasa pret koku Speciālistu nostāja ir plastmasas pusē. Ne ar kādu grunti un tehnoloģisko apstrādi nav iespējams saglabāt koka estētisko un fizisko kvalitāti atmosfēras apstākļiem. Jaunums! Saliekamie Jaunā žoga pamatu montāžas metode atvieglo apgrūtinošos sētas betonēšanas darbus.. Saliekamā pamats žogu ļauj ātri, lēti un efektīvi veidot žogu, izmantojot tikai gatavo pozīcijas. imitēts dzīvžogu Tas ir - jauns un salīdzinoši lēts veids, kā atdzīvināt jūsu sētas no tīkla, padara zaļo un aptver teritoriju no nevēlamiem skatieniem. Granīta bruģis Granīta bruģis - tā ir jūsu mājas vizītes kartiņa. Granīt - ilggadīgs un skaists materiāls, spējīgs izcelt un daudzveidot landšaftās arhitektūras pat lokālā pielietojumā. Izlikts no granīta iebraukšana priekš auto, ne tikai prestižu skatu jūsu mājai, bet arī uzturēs īpaši ilggadīgu pārklājumu atļaus atdzīvot drūmo, pelēko bruģu segumu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŽogi, sētas, pasētas un vārti Skatīt vairāk   Žogi, sētas       Plastmasas žogi Skatīt vairāk      Metāla žogi       Metinātie un pītie žogi Skatīt vairāk      Moduļu žogi Skatīt vairāk      Žogu pamati, borti Skatīt vairāk      Vārti Skatīt vairāk   Žogu projektēšana, izgatavošana, montāža, serviss    Nožogojumu celtniecības bloki Skatīt vairāk   Termokoksne    Termokoksnes žogi    Termiski apstrādāti dēļi Fasādes darbi    Fasādes apdares materiāli Skatīt vairāk   Sienas flīzes Labiekārtošana, apzaļumošana    Bruģis, bruģakmens Skatīt vairāk   Mazās arhitektūras formas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 69842
Meklēšanas rezultātos parādīts : 549165


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Visi banneri