Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika

UAB Tvora, vārti, žogi, automātika

Liepkalnio gatvė 110, Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva, LT-02121
(+371) 67881043
(+371) 67881043
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Tādēļ klienti var rēķināties ar plašu sortimentu un profesionāļu konsultācijām. Mēs esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih. Moduļsētas laikmetā jaunu žogu. Modulāra žogi var shtaketny vai palisadni. Galvenā priekšrocība moduļu žogu - tas ir konstrukcijas izturība, izturība, lielais krāsu klāsts un estētisks izskats. Šie žogi radot unikālu Aluzinc ® sakausējuma, kurā ir vislielākais pretkorozijas īpašības, un 12 reizes lielāks nekā cinkotas loksnes uz šiem rādītājiem. Plastmasa pret koku Speciālistu nostāja ir plastmasas pusē. Ne ar kādu grunti un tehnoloģisko apstrādi nav iespējams saglabāt koka estētisko un fizisko kvalitāti atmosfēras apstākļiem. Jaunums! Saliekamie Jaunā žoga pamatu montāžas metode atvieglo apgrūtinošos sētas betonēšanas darbus.. Saliekamā pamats žogu ļauj ātri, lēti un efektīvi veidot žogu, izmantojot tikai gatavo pozīcijas. imitēts dzīvžogu Tas ir - jauns un salīdzinoši lēts veids, kā atdzīvināt jūsu sētas no tīkla, padara zaļo un aptver teritoriju no nevēlamiem skatieniem. Granīta bruģis Granīta bruģis - tā ir jūsu mājas vizītes kartiņa. Granīt - ilggadīgs un skaists materiāls, spējīgs izcelt un daudzveidot landšaftās arhitektūras pat lokālā pielietojumā. Izlikts no granīta iebraukšana priekš auto, ne tikai prestižu skatu jūsu mājai, bet arī uzturēs īpaši ilggadīgu pārklājumu atļaus atdzīvot drūmo, pelēko bruģu segumu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŽogi, sētas, pasētas un vārti Skatīt vairāk   Žogi, sētas       Plastmasas žogi Skatīt vairāk      Metāla žogi       Metinātie un pītie žogi Skatīt vairāk      Moduļu žogi Skatīt vairāk      Žogu pamati, borti Skatīt vairāk      Vārti Skatīt vairāk   Žogu projektēšana, izgatavošana, montāža, serviss    Nožogojumu celtniecības bloki Skatīt vairāk   Termokoksne    Termokoksnes žogi    Termiski apstrādāti dēļi Fasādes darbi    Fasādes apdares materiāli Skatīt vairāk   Sienas flīzes Labiekārtošana, apzaļumošana    Bruģis, bruģakmens Skatīt vairāk   Mazās arhitektūras formas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 69513
Meklēšanas rezultātos parādīts : 545422

Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Visi banneri