Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
SB UN PARTNERI, SIA

SB UN PARTNERI, SIA

Piedrujas iela 7a, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67113070
(+371) 67113070
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla kalumiBūvkalumi un būvstiprinājumi   Logu furnitūra   Eņģes   Stila rokturi      Eņģes durvīmBūvkalumi un būvstiprinājumiVārti   Kalumi slēģiem   Kalumi vārtiemAtslēgas un slēdzenes    Cilindri ar aizsargātu profilu   Brusu savienotāji, brusu kurpes   Cilindri ar standarta profilu   Konsoles   EņģesPastkastītes   Metāla kalumi      Eņģes durvīmDurvju rokturi    Iekšdurvju rokturi   Ārdurvju rokturiDekoratīvie durvju rokturiVēsturiski durvju rokturiDurvju furnitūraEkskluzīvi durvju rokturiModerni rokturiAtslēgas un slēdzenesAlumīnija rokturiMisiņa rokturiRokturi ar kristāliemĀdas rokturiKoka rokturiVēsturiski kalumi (Metāla kalumi)Pastiprināti rokturiProfilrāmju durvju rokturiRokturi šaurprofila durvīmLielrokturiRozetesIegremdējamās rozetesIefrēzējamās rozetesBīdāmo durvju rokturiRokturi stikla durvīmRokturi ugunsdrošām durvīmRokturi evakuācijas durvīmAntipanikas durvju sistēmasApaļie rokturiTualetes furnitūraSlēdzenes durvīmAtslēgas tualetēmIekaļamās slēdzenesSlēdzeņu korpusiSlēdzenesVācu slēdzenes (Slēdzenes)Ārdurvju slēdzenesĀrdurvju atslēgasKoda atslēgasAtslēgas plastmasas durvīmUgunsdrošas slēdzenesPanikas slēdzenesUgunsdrošas atslēgasSlēdzenes stikla durvīmAtslēgas stikla durvīmElektroslēdzenes un motorslēdzenesProfilrāmju durvju slēdzenesStarpistabu atslēgasVēsturiskas slēdzenesDaudzpunktu slēdzenesPārfalču durvju atslēgasĶīlas atslēgasSlēdzenes plastmasas durvīmPretuzlaušanas furnitūraŠleperslēdzenesRullīšslēdzenesŠaurās slēdzenesPārfalcētas durvisPiekaramās atslēgasPapildslēdzenesPretplāksnesRegulējamas pretplāksnesĀrdurvju pretplāksnesPakešu durvju pretplāksnesStiprinātas pretplāksnesViesnīcu atslēgu sistēmasPirkstiņeņģesAtspereņģesEņģes pilnstikla durvīmRegulējamās eņģesDivviru enģesEņģes stikla durvīmBlīvgumijasBirstveida blīvesIefrēzējamās blīvesAutomātiskās blīvesLogu blīvesSliekšņiKrītošie sliekšņiAutomātiskie sliekšņiĀrdurvju sliekšņiSliekšņi balkonu durvīmLogu rokturiSlēdzami logu rokturiSlēģiŽalūzijasLogu mehānismiKāpnes, trepesBīdāmās kāpnesMargasMēbeļu furnitūraMēbeļu rokturiMēbeļu līstesBīdāmās sistēmasLietus ūdens novadīšana, drenāža
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 46280
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1123799
Skatīt arī katalogā : Metāla kalumi

Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Visi banneri