Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ūdensdzirnavas, viesu nams

Ūdensdzirnavas, viesu nams

Ūdensdzirnavas, Strazdes pagasts, Talsu novads, Latvija
(+371) 29172252
(+371) 29940066
(+371) 67808628
Pirmdiena -
Otrdiena -
Trešdiena -
Ceturdiena -
Piektdiena -
Sestdiena -
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā 96km no Rīgas. Viesību zāle līdz 100 personām. Sauna ar baseinu līdz 40 personām 2-vietīgas istabas, 2-istabu numuri un "lux" numurs ar masāžas vannu un kamīnu. Komfortabla naktsmītne ar 15 viesu numuriem, gultas vietas līdz 120.
Ir iespēja aplūkot izgaismotu ūdenskritumu vakarā krēslas stundā, un Latvijā vislielāko Manteļu skursteni, kurā uz dzīvas uguns var pagatavot cepeti.
Vasaras lapenes. Airu laivas un peldvieta Dzirnavu ezerā. Sporta laukumi, kvadraciklu īre. Kāzu svinību organizēšana, karaoke.
Katru dienu darbojas krodziņš, kurā var gardi paēst.Telpas banketiem, konferencēm un citiem pasākumiem.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      Luksa numuri92.49 € Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri49.8 € Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri56.91 €       Divistabu (4-vietīgi numuri)71.14 € Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri64.03 € Skatīt vairākKrogi Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākManteļskurstenis (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākMazā zāle pie pirts (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākPirtis35.57 € Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 121660
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1133837

Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Visi banneri