Pilots Ltd, Daugavpils filiāle

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma