Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne

Miolans, SIA, metāla durvju ražotne

Meža iela 4, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 26682900
(+371) 29802901
(+371) 29517701
(+371) 67619130
Juridiskais nosaukums : MIOLANS, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103055064
Juridiskā adrese : Rīga, Kleistu iela 17-70, LV-1067
Apraksts

Metāla DURVIS, SEIFI, metāla SKAPJI, ražošana, miolans.lv

Seifu ražošana, metāla skapju ražošana, seifu izgatavošana pēc individuāliem izmēriem.
Metāla durvis. Nestandartā izmēra metāla durvju izgatavošana un uzstādīšana. Ražošana Rīgā.

Naudas un dokumentu padeves atvilktne, kases lete (kases lādīte, kases modulis) – kases pieņemšanas-nodošanas ierīces, paredzētas materiālu vērtību un dokumentu nodošanas operācijām starp kasieri un klientu.
Metāla vārti, logu restes, nožogojumi, citi nestandarta metālizstrādājumi - izstrādāšana un izgatavošana.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla izstrādājumu, ražošana, piegāde, montāža Metālapstrāde Interneta veikali Durvis un logi    Logu un durvju izgatavošana, montāža    Metāla durvis Skatīt vairāk   Durvju uzstādīšana, montāža Skatīt vairāk   Ārdurvis Skatīt vairāk   Nožogojumi Skatīt vairākOgļu kastes (Grili, mangaļi) Skatīt vairāk   Seifi Skatīt vairāk      Seifi ar laika aizturi Skatīt vairāk      Depozīta seifi Skatīt vairāk      Seifu izgatavošana, ražošana Skatīt vairāk      Ieroču seifi un skapji Skatīt vairāk      Iebūvejamie seifi, sienas seifi Skatīt vairāk      Ugunsdrošie seifi Skatīt vairāk      Metāla skapji dokumentiem Skatīt vairākBanku iekārtas un aprīkojums    Kases pārvietojamās ierīces (moduli) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 58810
Meklēšanas rezultātos parādīts : 787154

Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Visi banneri