Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ABI 3 SIA

ABI 3 SIA

Abavas iela 2, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 63181269 - Ofiss, Kandavas filiāle
(+371) 63022600 - Jelgavas filiāle
(+371) 63126775 - Ofiss, Kandavas filiāle
63022600 - Jelgavas filiāle
Juridiskais nosaukums : ABI 3, SIA
Reģistrācijas numurs : 49203002741
Juridiskā adrese : Abavas iela 2, Kandava, Tukuma novads, LV-3120
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKases aparāts CHD 2020325.84 € Skatīt vairākVideo kasešu noma Audio un video ieraksti Vienreizējas lietošanas trauki Kases aparāts CHD 5010 T611.83 € Skatīt vairākKases aparāts CHD 3010 T419.75 € Skatīt vairākIepakojuma materiāli Grāmatvedības un veikalvedības programmas Skatīt vairākBiroja tehnika un iekārtas Tirdzniecības iekārtas POS sistēma CHD 7500+ HBG-POS2410.3401 € Skatīt vairākKases aparāts CHD 2020 T325.84 € Skatīt vairākKases aparāti    Puķu galdiņi    Pirts aksesuāri Kancelejas preces    Apavu kastes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30066
Meklēšanas rezultātos parādīts : 409198


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Visi banneri