Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Lammeke

Lielvārdes iela 113, Rīga, Latvija
(+371) 29417189
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPapīrs un tā izstrādājumi

Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Visi banneri